Fashion

jE NE SAIS QUOI – PARIS FASHION WEEK 2022 TRENDS

yellow steel bathtub

Tendinte pentru primavara-vara 2022

“Je ne sais quoi – Nu stiu ce” este tendinta in moda a inceputului anului urmator. Aceasta a fost linia prezentarilor de la Saptamana Modei de la Paris. Moda inca se reface dupa pandemie si pare ca nu stie incotro merge.

Festivitățile au început luni, 27 septembrie si se încheie marți, 5 octombrie, marile case de modă precum Dior, Chanel, Hermes și Vuitton optând pentru spectacole live

Dar nu putem uita că COVID-19 nu s-a terminat încă și așa, la fel ca în New York, Londra și Milano, acoperirea feței a fost obligatorie la toate spectacolele din această săptămână în City of Lights.

Dintre cele 97 de mărci de modă prezentate la PFW, aproximativ două treimi continuă cu prezentări online.

Designerul nigerian, Kenneth Ize, un favorit al supermodelei Naomi Campbell, a dat startul Săptămânii modei din Paris cu un spectacol la Palais de Tokyo.

Apoi, duminică seară, Givenchy a ținut prima prezentare pe podium, de către noul său director artistic american Matthew Williams, care a adus un element de stil de stradă istoricului brand francez.

Saint Laurent a revenit, de asemenea, cu un spectacol live marți seara, în ciuda faptului că a fost prima casă majoră care a renunțat la calendarul oficial Paris Fashion, când pandemia mortală a lovit în 2020. Astăzi este evident că marca și directorul său creativ, Anthony Vaccarello, au făcut alegerea potrivita. Casa franceză istorică a protestat împotriva ritmului haotic al calendarului modei, ceea ce a determinat mai multe mărci importante să își regândească strategiile chiar înainte de pandemie.

Eixor-Home

They have beautiful, romantic clothes

În acest sezon, designerii de la Paris s-au jucat cu o o paleta de  combinații luxoase și atrăgătoare.

Francezii au o explozie pentru sexualitate, iar în această primăvară designerii adaugă o doză suplimentară de seducție, cu decupaje plasate strategic, lăsând foarte puțin imaginației.

Colecțiile din Paris au fost pline de culori strălucitoare în tonuri de bijuterii – culori magenta bogate, smaralde și albastru – suficient pentru a ne face sa stralucim ca o niste bijuterii

Nuanțele metalice iau o întorsătură jucăușă pentru primăvara anului 2022, deoarece designerii arată o serie de look-uri strălucitoare, de la rochii cu franjuri aurii la toppere futuriste argintii sau aurii.

Eixor-Home

Un lucru este sigur: este timpul să strălucim!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *