Fashion

Moda in timpul Pandemiei

moda esarfelor pe fata

De la începutul acestei nebunii – Pandemia Coronavirus – industria modei a fost într-un declin masiv. Toate magazinele de moda au fost închise, oamenii au fost închiși în case, așa că nu mai aveau nevoie de haine pentru că ținuta lor preferată devenea pijamaua și halatul de baie.

Oamenii s-au schimbat, și-au schimbat nu numai obiceiurile, ci și gândirea, preferințele, modul lor de a privi viața. Au devenit mai înțelepți, mai atenți la tot ce-i înconjoară și prețuiesc viața mai mult decât înainte. În acest context, moda nu va mai fi atât de importantă pentru ei, cel puțin în următorii doi ani. Vor purta doar hainele necesare, nu vor mai face stocuri și nu vor mai lupta, la propriu, pentru chilipiruri. Luxul și hainele extravagante sau scumpe nu vor mai fi o opțiune pentru omenirea proaspăt ieșită din Pandemie.

Accesoriul vestimentar cel mai uzat a devenit masca de față și va rămâne mult timp, chiar dacă nu va intra niciodată pentru totdeauna în garderoba individului din acest secol.

Ce vor face marile companii de modă? Cum se vor adapta la această tranziție? Acestea sunt întrebări la care nimeni nu știe răspunsul acum. Poate vor încerca să asorteze masca de față cu poșeta și pantofii, poate vor produce rochii cu extensii pentru a acoperi fața sau pălării cu viziere. Oricum ne așteaptă un drum dificil. Pandemia trece încet și rămânem cu frică, cu afacerile distruse, unii au remodelat alte industrii și mulți dintre noi au murit. Dar oamenii sunt puternici, oamenilor le plac lucrurile frumoase, oamenii se vor îmbrăca întotdeauna cu gust, evenimentele sociale vor începe să apară și mirese vor fi după acest dezastru.

Moda se va adapta din mers și va continua să existe, într-o formulă diferită și cu un design diferit.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *