Fashion

Saptamana Modei la Paris 2021

woman in orange long sleeve dress standing on white floor

Lose yourself in Fantasy Fashion!

beautiful fairy in white dress
Photo by Tú Nguyễn on Pexels.com

Saptamana modei la Paris 2021

In vremuri normale, in aceasta saptamana toti iubitorii de moda ar fi dat navala la Paris pentru a sta in primele randuri la defilarea manechinelor pe podium.

In vremurile noastre, totul este diferit.

Cu toate acestea, creatorii de moda nu s-au lasat mai prejos si ne delecteaza cu noi creatii, se configureaza noi tendinte, culori, directii.

In acest an, designerii au creat uimitoare prezentari digitale, adevarate spectacole.

Tendinta hainelor create este sensibil mai comerciala, adica un amestec de haine pe care le poti purta azi si le poti purta si maine cum ar fi ultra-purtabilii pantaloni de catifea precum si rochii largi, spectaculoase cu trena si straluciri aurii, cercei supradimensionati si hanorace sclipitoare.

In noua era, post pandemica, hainele trebuie sa fie confortabile si frumoase.

Boemian aproach, looser fits and flowing silhouettes, asa vad creatorii de moda hainele anului 2021. Rochii de petrecere pe yaht cu perle si straluciri, inspiratii din secolul 15, mult auriu si metalic.

Rochiile voluminoase au fost inlocuite cu fuste lungi, mai comode, precum si floor-lenght flamenco ruffles care se vor o alternativa la drinks-at-home si o noutate, fuste pretentioase din satin cu pantaloni activewear pe dedesubt pentru a putea trece rapid de la leisure la fabulos.

Preluare din Evening Standard, 2021

/

Related Posts

2 thoughts on “Saptamana Modei la Paris 2021

  1. קמגרה spune:

    Everything is very open with a precise clarification of the challenges. It was really informative. Your website is useful. Thanks for sharing!

    1. Emma spune:

      Thank you!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *