Termeni si Conditii

Magazinul Online www.dancingqueen.ro este proprietatea DANCING QUEEN S.R.L, cu sediul social in Str. Nicolae Balcescu, Nr. 85, Loc. Bals, Jud. Olt, CUI 38078112 , cu date de contact: telefon 0746 114 861 si email: dancingqueen1751@yahoo.com.

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare site-ului www.dancingqueen.ro si vanzarea produselor prin intermediul magazinului online cu denumirea de www.dancingqueen.ro.

Termenii si conditiile generale se aplica tuturor vanzarilor de produse de catre DANCING QUEEN S.R.L., prin intermediul magazinului online www.dancingqueen.ro.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor.

Utilizarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentate.

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru deveniti client al companiei DANCING QUEEN S.R.L si va supuneti termenilor unui contract.

DANCING QUEEN S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza.

Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, sectiunea denumita“Termeni si Conditii“.


Contractul este supus legii statului roman.


Definitii:

Utilizator: Orice persoana care viziteaza website-ul www.dancingqueen.ro este denumita in continuare “Utilizator“.

Client Nou: Orice persoana fizica sau juridica ce isi face cont de utilizator pe site-ul www.dancingqueen.ro este considerat a fi un “Client Nou“.Cumparator: Orice persoana fizica sau juridica ce detine un cont de utilizator pe site-ul nostru si plaseaza o Comanda catre magazinul nostru are calitatea de “Cumparator“.


Vanzator: DANCINGQUEEN S.R.L prin intermediul website-ului www.dancingqueen.ro are calitatea de “Vanzator“.


Magazin Online: DANCING QUEEN S.R.L este operatorul magazinului online, adica al website-ului cu numele www.dancingqueen.ro, magazin online ce comercializeaza articole de imbracaminte. Sediul companiei se afla in Loc. Bals, Str. Nicolae Balcescu, Nr. 85, DANCING QUEEN S.R.L este inscrisa la Registrul Comertului, CUI: 38078112


Comanda Online: “Comanda“ este generarea unui document electronic unde clientul plaseaza selectia de produse si servicii dorite si este de acord cu conditiile de plata si de livrare indicate la finalizarea comenzii.

Prin finalizarea si confirmarea unei comenzi clientul isi asuma autenticitatea si corectitudinea datelor personale si de livrare furnizate.

Termenul de livrare al produselor comandate poate varia intre X si X zile.

Produsele comandate de clienti prin intermediul website-ului vor fi produse in urma confirmarii comenzilor.

Specificatiile de plata si livrare se regasesc enuntate detaliat pe website-ul nostru la sectiunea “Transport & Livrare”.

Adaugarea in Wishlist a unor produse nu se considera a fi comanda finalizata si confirmata.

Contract: Efectuarea unei comenzi ferme pe website-ul www.dancingqueen.ro si confirmarea specificatiilor de livrare de catre www.dancingqueen.ro inseamna “Contract“ iar clientul este de acord sa efectueze plata produselor si serviciilor solicitate.

Fiecare comanda genereaza o relatie contractuala distincta de cele anterioare sau viitoare.

Comenzile pentru care nu a fost trimis e-mail de confirmare si / sau nu s-a primit apel telefonic de confirmare, nu se vor considera ca fiind contracte si se vor raporta catre magazinul nostru in cel mai scurt timp de la constatarea lipsei de confirmare.

In urma identificarii problemei, clientul va fi informat de motivul neconfirmarii si i se vor prezenta variante de solutionare a situatiei.

Conditiile legale ale contractelor la distanta sunt reglementate prin Ordonanta nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Clientul are obligatia de a achita costurile aferente transportului si livrarii produselor comandate, cheltuieli ce se adauga la pretul produselor comandate.

Finalizarea si plasarea oricarei comenzi catre magazinul nostru se face in conditiile mentionate: specificatiile produselor, marimi, culori, material, transport, termen de livrare.

In cazul in care clientul nu este de acord cu oricare din informatiile mentionate, este rugat sa nu finalizeze comanda. Orice comanda finalizata si plasata genereaza un contract cu ale carui conditii clientul se declara a fi de acord in momentul finalizarii oricarei comenzi.

Comanda Confirmata: In urma efectuarii unei comenzi ferme pe website-ul www.dancingqueen.ro, sistemul trimite automat un e-mail cumparatorului urmand a fi apoi contactat telefonic pentru confirmare.

O comanda fara confirmare prin e-mail si telefonica nu poate fi considerata “Contract“.

Contractul intra in vigoare la confirmarea comenzii.

Comanda poate fi anulata daca a fost efectuata de pe un cont de utilizator ce contine date eronate / incomplete / neconfirmate.

Se poate refuza comanda unui cumparator daca acesta nu a receptionat comenzi anterioare de la compania de curierat indiferent de motive: nu a putut fi contactat nici fizic nici telefonic, absenta repetata de la adresa indicata pentru livrare etc.

In cazul comenzilor anulate / refuzate, nici una din partile implicate nu poate solicita si / sau pretinde daune.
Bunuri: “Produsele“ comercializate de magazinul online www.dancingqueen.ro sunt articole de imbracaminte si sunt considerate a fi bunuri.

Preturile produselor comercializate sunt afisate in RON si pot fi achizitionate direct de pe site. In cazul platilor online, compania noastra nu isi poate asuma valorile rezultate din conversii din alte monezi, comisioane bancare si interbancare si alte cheltuieli aferente. Acestea cad in sarcina clientului.

Produsele comandate sunt livrate catre clienti insotite de factura fiscala.

Factura fiscala, alaturi de documentele aferente transportului sau livrarii, trebuie pastrate pentru a putea solicita un retur sau schimb de produse.

Vanzatorul foloseste toate informatiile ce le detine despre produse pentru prezentarea cat mai clara a produselor comercializate.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe site (indiferent de modalitatea de prezentare: text, grafica, fotografii, animatii, imagini statice sau dinamice etc) reprezinta o informare a clientului din partea Vanzatorului cu privire la caracteristicile produselor.

www.dancingqueen.ro nu isi asuma raspunderea pentru diferentele de culoare aparute intre culoarea reala a produselor, culoarea surprinsa de aparatele de fotografiat si cea afisata pe monitorul Dvs.

Garantii: Produsele achizitionate de pe website-ul www.dancingqueen.ro beneficiaza de garantie 30 de zile de la data primirii produsului.

Produsele comandate de client nu exista pe stoc, ele sunt produse in urma comenzilor ferme.

Orice defect sau neconformitate trebuie sesizata catre magazinul nostru in cel mai scurt timp posibil de la primirea coletului.
Sesizarile vor fi evaluate si solutionate sub conditiile prevazute pentru utilizare si in conformitate cu prevederile legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.
Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, si fara nici un inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele.
Orice defect sau neconformitate a produselor va fi remediata in maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
Garantia produsului este valida in cazul respectarii instructiunilor de utilizare si intretinere a articolelor de imbracaminte.

Garantia produsului devine nula sau inaplicabila in urmatoarele conditii:

– Uzura fizica si morala survenita in urma utilizarii produsului.
– Decolorarea sau deteriorarea produsului sau a partilor componente survenite in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu: lumina solara excesiva, surse puternice de caldura, umiditate excesiva.
– Defecte cauzate de utilizarea sau intretinere neadecvata, abuziva sau incorecta.
– Deteriorari sau deformari provenite din purtarea imbracamintei de marime nepotrivita.

Retragere din Contract:
Pentru clientii care sunt persoane fizice renuntarea la cumparare este posibila conform prevederilor OUG 34/2014.


In termen de 14 zile de la primirea coletului clientul poate solicita renuntarea la cumparare.

Clientul poate solicita retragerea din contract cu dreptul de a returna bunurile achizitionate.

Costul produselor va fi returnat integral catre cumparator mai putin cheltuielile aferente transportului prin curier si ale altor cheltuieli ce nu tin de valoarea produsului comandat.

La returnarea produselor se vor restitui banii platiti pe produs.

Returnarea produselor se face in starea originala alaturi de documentele cu care a venit insotit produsul. Detalii si explicatii despre retururi gasiti la sectiunea “Retur & Schimb”.

Mentiuni Speciale
Daca se cunoaste o data aproximativa de livrare si ulterior productie, clientul va fi informat in cel mai scurt timp posibil.
Pentru cazurile in care in care furnizarea de materie prima sau accesorii este posibila dar cu anumite intarzieri, clientul va fi informat in cel mai scurt timp posibil.

Litigii & Reclamatii
Orice litigiu aparut intre Cumparator si Vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu se reuseste stingerea conflictelor pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.
www.dancingqueen.ro raspunde de calitatea produselor comercializate pe durata garantiei produselor.

Pentru a putea fi rezolvata pe cale amiabila, orice fel de reclamatie va fi formulata in scris sau telefonic, in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor la adesa de mail dancingqueen1751@yahoo.com sau la numarul de telefon 0746 114 861

Orice reclamatie va fi insotita de numarul comenzii sau facturii, AWB-ul aferent transportului, motivul reclamatiei, fotografii sau alte argumente doveditoare, cauzele si pretentiile reclamatiei.

Orice reclamatie asociata cu un produs utilizat sau deteriorat de catre client nu va fi luata in calcul.

Produsele neconforme sau deteriorate la momentul primirii vor fi anuntate in cel mai scurt timp posibil de la primirea coletului, orice intarziere putand conduce la descalificarea reclamatiei.

Termenul de solutionare al reclamatiilor este de 10 zile lucratoare.

Produsele comercializate de magazinul online www.dancingqueen.ro se supun prevederilor legale conform specificatiilor urmatoarelor legi:
– Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

– Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.

– Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Frauda
Website-ul solicita crearea unui cont personal. In momentul in care veti crea acest cont pe website-ul www.dancingqueen.ro declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru informatiile si activitatile realizate prin intermediul contului creat.

Parola de acces alaturi de alte date confidentiale aferente contului trebuie protejate de accesul persoanelor straine.

Va rugam nu va salvati informatiile in telefon sau in spatii unde este facil accesul persoanelor straine.

Orice situatie suspecta trebuie raportata cat mai repede catre noi, posibilele daune sau prejudicii cauzate de utilizarea neautorizata a contului Dvs. neputand fi imputate companiei noastre.

Orice incercare de acces neautorizat, orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, orice incercare de a modifica continutul website-ului www.dancingqueen.ro si orice incercare de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare si se pedepseste penal conform legislatiei in vigoare.

Forta Majora

DANCING QUEEN S.R.L. nu este raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale daca acest fapt se datoreaza unui eveniment de forta majora conform specificatiilor legislatiei in vigoare.

Securitatea si Confidentialitatea Datelor Personale

DANCING QUEEN S.R.L., operatorul website-ului www.dancingqueen.ro trateaza toate datele personale primite drept confidentiale si le foloseste exclusiv pentru preluare, procesare, facturare si livrare a comenzilor, pentru activitati de marketing sau promovare si activitati conexe.

Datele personale furnizate de clienti si colectate de www.dancingqueen.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al website-ului www.dancingqueen.ro.

Datele cu caracter personal furnizate sunt gestionate si administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, in conformitate cu prevederile legilor nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si legea nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

DANCING QUEEN S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb si nu face publice informatiile obtinute prin intermediul acestui website.

De asemeni, conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiaza de dreptul la acces si intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si dreptul de a solicita stergerea datelor.

In cazul in care nu mai doriti ca www.dancingqueen.ro sa foloseasca datele Dvs. personale, va rugam sa ne inaintati o solicitare scrisa la adresa Str. Nicolae Balcescu, Nr. 85, Loc. Bals, Jud. Olt, DANCING QUEEN S.R.L.

Comunicarile facute de www.dancingqueen.ro nu pot fi considerate spam, deoarece, conform prevederilor legale, mesajele contin toate datele necesare de identificare si instructiuni de dezabonare.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile sau nu mai doriti sa primiti mesaje de informare sau comerciale, va puteti dezabona in orice moment.

Informatiile detaliate cu privire la Securitatea si Confidentialitatea Datelor Personale gasiti in sectiunea “Confidentialitate” .

DANCING QUEEN S.R.L nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si Conditiilor“.

 

close